Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Manolo Blahnik VS Christian Louboutin. Μονομαχία ΤΙΤΑΝΩΝ!

             
Παπούτσια, παπούτσια, παπούτσια.  Ποτέ δεν είναι αρκετά και πάντα υπάρχει χώρος για ένα ακόμη ζευγάρι.  Είναι το κομμάτι εκείνο στην γκαρνταρόμπα σου που μπορεί να αναδείξει μια εμφάνιση, να μεταμορφώσει το πιο απλό σύνολο και να γίνει ταυτόχρονα αντικείμενο ζήλιας και θαυμασμού!  
Τι ακολουθεί?  Μια Τιτανομαχία μεταξύ δύο "ιερών" τεράτων στο χώρο της μόδας των παπουτσιών.  

Manolo Blahnik VS Christian Louboutin.


 Ο κρυφός πόθος εκατομμύρια γυναικών που είναι ικανές να ξοδέψουν έναν μισθό προκειμένου να αποκτήσουν ένα ζευγάρι-έργο τέχνης των 2 σχεδιαστών! Λίστες αναμονής σε συγκεκριμένα μοντέλα των 1,200€ και 1,400€ φαντάζουν εξωπραγματικά στην Ελλάδα της κρίσης, είναι όμως γεγονός σε μεγάλα μαγαζιά του εξωτερικού. 



Για χρόνια o Blahnik "έντυνε" τα πιο διάσημα πόδια και ήταν κυρίαρχος όσων μπορούσαν να ξοδέψουν μια περιουσία για ένα ζευγάρι Manolos.  Όταν ξεκίνησε η φρενίτιδα με τις copyrighted κόκκινες σόλες του Christian Louboutin ο Manolo, που αρνήθηκε να ακολουθήσει τη μόδα των pumps διατηρώντας τις ίσιες σχεδόν κλασικές γραμμές των παπουτσιών του, έμεινε για λίγο στη σκιά. 

Σήμερα οι γυναίκες άρχισαν να μη θέλουν τα παπούτσια τους να "φωνάζουν" τόσο, όσο οι κόκκινες σόλες των αγαπημένων Louboutin's  και ο Blahnik is back in the spotlight. 
Δεν το λέω εγώ.  Οι New York Times το είπαν.
  Κάθισε αναπαυτικά, η μάχη που ακολουθεί είναι πραγματικά δύσκολη για να αναδείξει νικητή!

Manolo Blahnik
       



























Christian Louboutin


 

                                                       













 

Manolo Blahnik ο νικητής για μένα!
Επέλεξε εσύ τον δικό σου! Αν μπορείς... 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...