Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

"The Craft of Raven"


Όχι, αυτό δεν είναι ένα απλό craft shop! Είναι ένας χώρος που "φωνάζει" δημιουργία. Σου δίνει την αίσθηση ότι μπαίνεις στο προσωπικό εργαστήρι ενός καλλιτέχνη.  
Και πράγματι, έτσι είναι!  Μόνο που η Ζωή, η δημιουργός του, άνοιξε την πόρτα της σε όλους όσους αγαπούν τις κατασκευές και σε προσκαλεί σε ένα χώρο που δεν μοιάζει με μαγαζί, ένα χώρο ζεστό, που αποπνέει τη θετική της αύρα. 
Αυτό, θα το αντιληφθείς μόλις μπεις μέσα.  



 Έπιπλα αναπαλαιωμένα, κομμάτια μοναδικά που αναγεννήθηκαν με τα διάσημα, στους απανταχού crafters, χρώματα Chalk Paint της Annie Sloan.  Και στην περίπτωση ακόμα που δεν τα γνωρίζεις,  πρόκειται για χρώματα που δεν χρειάζονται προεργασία ή τρίψιμο και μπορούν να βάψουν σχεδόν τα πάντα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους! Γυαλί, μέταλλο, δέρμα, μάρμαρο, ύφασμα, κ.ά.  You name it!
Πες μου τώρα που το διαβάζεις, ότι δεν γλυκοκοιτάζεις το τραπεζάκι του σαλονιού ή τον κομποζέ μπουφέ που έχεις σκυλοβαρεθεί αλλά όμως δε μπορείς να αλλάξεις!  
Ακόμα και αν δεν έχεις πιάσει πινέλο στη ζωή σου, μην ανησυχείς! Κάθε Δευτέρα 16:00 - 19:00 διοργανώνονται σεμινάρια πάνω στην εφαρμογή των χρωμάτων Chalk Paint και των διάφορων τεχνικών της με σκοπό να σε εντάξουν στον κόσμο της δημιουργίας!

 Εκτός από τα χρώματα της Annie Sloan και μοναδικά αναπαλαιωμένα έπιπλα μπορείς να βρεις ιδιαίτερα διακοσμητικά αντικείμενα, υφάσματα για κατασκευές, handmade κοσμήματα και πολλά είδη για crafting. 

   
  Στον πάνω όροφο που είναι διαμορφωμένος ειδικά διοργανώνονται και σεμινάρια δημιουργικής συγγραφής Imaginarium με την Ευλαμπία Τσιρέλη και κατασκευής κοσμημάτων!  
Stay tuned! 
Ποιος ξέρει τι άλλο στο μέλλον!   
 
 Αυτό ήταν το "The Craft of Raven" στην οδό Σολωμού 6, στην Κατερίνη. Αξίζει να το επισκεφτείς και να γνωρίσεις τη Ζωή.  Χωρίς άγχος για να σου πουλήσει, θα καταλήξετε να πίνετε καφέ συζητώντας κάτω από τα υπέροχα παράθυρα της σκεπής που γεμίζουν με φως το χώρο! 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...